Tuesday, July 5, 2011

Блуунс 2 - стрелба по балони



Маймуната стрелец е тук. Това е поредната игра от серията Блуунс, стрелба по балони с интересни нива. Забавлявайте с всяко следващо ниво! Играта е логическа. трябва да изберете на къде и към кой балон да стреляте най-напред. Имате по няколко броя стрелички на ниво, с които да унищожите всички балони на нивото.

Защита от танкове - Toy Tank Defense

Танковете играчки ни нападат. Постройте своите защитни единици, за да опазите своята позиция. Имаш няколко вида атакуващи танка, и един с подсилваща функция. Внимавай къде и как ги разполагаш. Поредната готина игра от тип защита с кули / тук с танкове/.
Ето нашия неуспех, но ти можеш да успееш.

Брониран Бог - God Of Armor - Invincible Version(EN)



Банда лоши извънземни атакуват планетата на Бронираните Герои(Armor Heroes). Ти си богът на войната, който трябва да ги унищожи. Играта е много интересно и забавно приключение със здрави битки и хубава графика.

ГемКрафт Лабиринт - GemCraft Labyrinth



Обичате ли игри със защита на кулички? Предлагаме една различна игра от този тип, в която защитавате своите кристали с кристали. Стратегията и защитата са изцяло във ваш контрол. Как ще разположите своите защитни кристали, къде и колко зависи от вас?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...