Sunday, November 28, 2010

Прокълнатото съкровище: Не пипайте моите скъпоценностти!


Прокълнатото съкровище е стратегия игра с кули. 
В нея трябва да се опазите от враговете си, като строите кули.
Във вашата пещера имате скъпоценни камъни, които враговете ви искат да отнемат.
Враговете ви настъпват от един или повече входове. Целта им е да стигнат с различни методи до камъните и след това да ги извлекат, колкото могат по-напред към изхода, за да е по-лесно на следващата вълна да ги отнесе.

Целта ви е да опазите в пещерата си или на вашата територия поне един камък, за да се приеме, че мисията е успешна. Така отключвате следващата мисия.
Как се играе?
Имате три основни кули:
Den - могат да се изграждат само на тревни плочки.
Crypt (Крипта)- може да се изгради само на снежни плочки
Temple (храмове) - изграждат се върху скална площ.
Tрябва да имате достатъчно злато, за да може да строите своите отбранителни кули. Злато получавате след всеки унищожен враг. Не може да строите върху горите. Нужно е да ги сечете с брадвичката, като за всяко сечене трябва да имате 100 мана.(синята бутилка).
Куличките стрелят автоматично по враговете.

Всяка кула вдига опит (experience) унищожавайки враговете. Появява се на кулата зелен надпис 'UP'. Избирайки го, вие вдигате нивото за определен брой злато. Колкото по-високо е нивото ъпгрейд на кулата, толкова по-силна е тя и по-ефективна.
По време на играта откривате постепенно нещата. Много е увлекателна и ако не съумеете да спрете на време, може и да изкарате много часове пред компютъра. :)
Ето още няколко картини от тази интересна игра.

След всяка успешна мисия се появява екрана по - долу, в който ви се дава точки от нивото. При преминаване в по-високо ниво можете да избирате какво да вдигате, за да подобрите отбранителната си мощ.


Желая ви приятно забавление.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...