Thursday, February 17, 2011

Пъзел игра - капки от пясък

Sand Drops puzzle game


Игра пъзел с 60 нива на трудност. Намирате се в пустинята и събирате еднакви по цвят капки от пясък. Играете с мишка, като трябва да избирате блокчета, които се намират под игралното ви поле. С мишката избирате блока, влачите до елементите, които искате да премахнете. Целта е да отстраните стените, които виждате зад някои капки, за да преминете през следващо ниво.

Инструкциите за играта
За да продължите напред към играта, натиснте бутона Х в горния десен ъгъл.
В ляво - имате два вида стени. Едната се маха с едно отстраняване на капка от нея, втората с две. Коша в долния ляв ъгъл се използва в краен случай. Ако не намерите подходящо място за плочката, можете да се откажете, като я пуснете в коша. Но внимавайте - тогава губите един живот.
Червените звезди - унищожавайки капката носеща червена звезда - се появяват множество червени звезди, които премахват капките по целия ред, на който се намира.
Жълта звезда - капката с нея, когато бъде униюожена ви дава един нов живот.
Започвайки играта единствено ниво 1 е отключено.

60 нива на игра

Напасвайки блока върху елементите, които искате да махнете, те се очертават в бяло и можете да отпуснете бутона на мишката. Капките изчезват и тези над тях заемат мястото им.

Унищожавайки всчики стени зад капките, преминавате на следващо ниво, като виждате успеха и точките си на настоящето ниво.
Успешно минато ниво
На следващата снимка виждате броя живот, който имате и какво става, когато използвате коша.
Един живот по-малко
Капка с червена звезда, унищожава всички капки от реда, на който се намира.
Капка с червена звезда
На по-високите нива се появяват нови елементи. Един от тях са жълти капки, които ви пречат. Те не могат да бъдат унищожени. Трудността се покачва.


До кое ниво ще стигнете, колко точки ще съберете?
Приятна игра!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...