Friday, December 3, 2010

Азгард ТД


Азгард ТД е една от хубавите игри с кули, в която трябва да предпазиш своята кула от на шестващите орди от най-различни създания. Хубавата анимация, музика и интересни ъпгрейди, правят играта за любителите на този тип игра, една от любимите. Нивата на трудност, в които играете са три. трябва да откриете най-добрия начин, с който да устоите на много настъпващи вълни от противникови създания.
Ще се сблъскате с ледени магьосници, тъмни елфи, каменни големи, черни косачи, некромансери, планински огрета и какво ли още не.
Имате три типа кули, с които се отбранявате.
 Стрелкова кула (Archer tower) - тя е универсалната, тъй като стреля и по въздух и по земя.
Кула с оръдие (Gun tower) - стреля само по земя.
Въздушна кула (Wind tower) - стреля само към летящи създания.
Имате и Air ship, който стреля и по земя и по въздух.

Всяка една кула и кораб, могат да бъдат надстроени и да повишават своето ниво (така областта на стрелба се увеличава).

Не трябва да излиза това (картинката горе). Имате в началото общо 30 живота, които са ви показани най горе на екрана, в ляво със сърце. Когато до вашата кула със синьото знаме стигне враг и влезе вътре, губите по един живот.
Разположението на кулите, трябва да бъде оптимално. Не забравяйте да вдигате обсега им на действие и да ъпгрейтнете няколко от тях.

В десния горен ъгъл имате малък часовник, който показва оставащото време до следващата атака на врага. Ако сте готови преди това, може да натиснете бутоните в дясно от него, за да се превърти времето по-бързо.

Управлението на играта е с мишка. Избирате кулата, задържате левия бутон и влачите до мястото, на което искате да разположите елемента.

За да стигнете до края, трябва да издържите на всички нападения и да останете с поне един живот. Успех!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...