Friday, December 3, 2010

Луда отбрана


Унищожавайте прииждащите вълни от вражески войски, преди да ви смаже. Спечелете точки с убиването на враговете и ги използвайте за подобряване на оръжията си. Вашето защитно оръжие (бомбохвъргач) не се нуждае от амуниции (играта автоматично зарежда). Просто натиснете бутона на мишката и задръжте, за да заредите със сила, след това сте готови за удар.

Ерик войните, танкове и камиони няма да стрелят по вас, но те ще атакуват вашия град. Tarma и всички други воини ще стрелят по вас, след като се доближат на опредено разстояние от вашия град. Купете си хеликоптер в магазина, за да събирате допълнително точки от убитите врагове.

В края на ниво 11, трябва да убиете скрития шеф зад счупения танк, за да се преминете следващото ниво.

Имате магазин, от който със спечеленото злато то всяко ниво може да закупите разни неща, включително да възстановите жизнени точки, ако сте загубили такива по време на битката.
Всяко следващо ниво е по-трудно. В играта има динамика, на която трябва да удържите. Прииждащите противници са все повече и по-бързи. Удръжте своите позиции и не позволявайте да бъдете унищожени.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...